Tiimeille, esihenkilöille, johtoryhmille, HR ja People -ryhmille

Innostava ja vaikuttava työkykyjohtamisen pelisessio

työpsykologian ammattilaisen fasilitoima 1,5h pelisessio työpaikallesi livenä tai etänä

Työkykyä johdetaan joka päivä ja kaikilla organisaation tasoilla: johdon, esihenkilöiden ja työntekijöiden tasolla, mutta onko työyhteisösi avainhenkilöille yhteinen ymmärrys mitä kaikkea työkykyjohtaminen onkaan? Miten työkykyä johdetaan arjessa eri tavoin? 

Työkykyjohtamisen pelisessio on innostava ja osallistava tapa sukeltaa yhdessä työkykyjohtamisen pariin. Lue lisää ja tilaa 1,5 tunnin työpsykologian ammattilaisen fasilitoima pelisessio ja loppuraportin hintaan 800 € + alv. 

 

Ota yhteyttä

 

Mistä on kyse?

Työkykyjohtamisen pelisessio lisää yhteistä ymmärrystä ja jakamaan hyviä käytänteitä

Miten rakentaa vaikuttavaa työkykyjohtamista – Sellaista, joka aidosti tukee kyvykkyyttämme tehdä työ hyvin ja parantaa hyvinvointiamme sekä henkilöstötuottavuuttamme? Älä jätä työkykyä makeiden henkilöstöetujen, virkistyspäivien ja joogatuntien varaan. Lisää ymmärrystä ja osaamista siitä, mikä työkykyyn vaikuttaa, mistä kuormitus rakentuu ajatustyöläisten työssä ja mikä tilanne on meidän tiimissämme tai organisaatiossamme.

  • Osallista tiimisi puhumaan siitä, mitkä ovat työn voimavaroja työssä ja mihin meidän tiimissä pitäisi juuri nyt tarttua kuormittumisen vähentämiseksi.
  • Kannusta esihenkilöt tai people-tiimi porisemaan, luomaan yhteistä näkemystä työkykyjohtamisesta teillä ja jakamaan hyviä käytänteitä.
  • Herättele johtoa ymmärtämään organisaatiotason vaikuttavia, strategisia työkyvyn tekijöitä ja priorisoimaan kriittiset tekijät johdon agendalla.
extraimage
extraimage

Mitä pelisessio sisältää?

työpsykologian ammattilaisen fasilitoima 1,5h pelisessio työpaikallesi livenä tai etänä

Kenelle peli soveltuu?

Omalle tiimille, esihenkilöille, HR- tai People & Culture -tiimille ja johtoryhmälle.

Mitä saat?

  • 1,5h pelisession 6-10 henkilölle työpsykologian ammattilaisen fasilitoimana
  • Yhteiseen keskusteluun ja kehittämiseen innostavan fasilitoidun pelisession
  • Konkreettisen toimintasuunnitelman työkykyjohtamisen kehittämiseksi ja raportin pelistä tiiminvetäjälle tai suoraan osallistujille
  • Työpsykologian ammattilaisten kehittämän työkykyjohtamisen pelisisällön
  • Isommilla osallistujamäärillä tai useammalla pelikerralla dataa tärkeimmistä työkykyyn vaikuttavista tekijöistä

Peliä voi pelata kasvokkain, virtuaalisesti tai hybriditapaamisena. Osallistujat tarvitsevat pelaamiseen vain älypuhelimen. Peli on saatavilla suomeksi ja syyskuusta 2022 lähtien myös englanniksi.

 

Heltin ja Topaasian luoma Työkykyjohtamisen pelipakka

Strategisen työkyvyn ja työhyvinvoinnin kehittämistä pelillistäen

Työkykyjohtaminen -pelipakka on rakennttu neljän kattoteeman – Motivaatio, Varhaiset signaalit, Työn tekemisen rakenteet, Yhteistyö ja ilmapiiri – alle. Myös se, että nämä teemat edustavat eri organisaatiotasojen erilaisia näkökulmia. Huomioimme yksilön näkökulman, esihenkilön näkökulman, työyhteisön näkökulman ja organisaation näkökulma.

Työkykyjohtaminen -pelipakka koostuu 52:sta toteamuksesta, 13 toteamusta per kattoteema. Pakan tarkoitus on toimia hyvänä kimmokkeena siihen, mistä lähteä kehittämään, mistä lähteä eteenpäin.

Lue myös työterveyspsykologiemme Mari Laarin ja Anni Puran näkemyksiä työkykyjohtamisesta ja Työkykyjohtamisen pelipakasta Topaasian blogista.


Ota yhteyttä

Laita viestiä lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan Siniin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.